Jun 5, 2012, 10:46 PM

Някой 

  Poetry » Other
824 0 10


Някой взе младостта ми.
Този някой на слънце прилича.

Някой взе съвестта ми.
И лъжата си с нея закичи.

Някой грабна гласа ми.
Тича с него през тъмното, тича...

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??