5.06.2012 г., 22:46 ч.

Някой 

  Поезия » Друга
825 0 10


Някой взе младостта ми.
Този някой на слънце прилича.

Някой взе съвестта ми.
И лъжата си с нея закичи.

Някой грабна гласа ми.
Тича с него през тъмното, тича...

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??