2 dic 2010, 16:37

Обичам 

  Poesía » De amor
916 0 4

Обичам

 

Обичам залеза, защото носи мъдрост,

червен до болка, бори се за време...

Очи попила в него, нежността се къса,

молбата ми за милост не приела.

 

Обичам есенните вечери "спокойни",

в които на везните грешки плачат

за опрощението ми, ала не могат

душата неподкупна да спечелят.

 

Обичам Теб, когото не познавам,

за да си цял от моите надежди,

за да не трябва нищо да прощавам,

нито от срам очи в земя да свеждам...

© Марина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??