Dec 2, 2010, 4:37 PM

Обичам 

  Poetry » Love
980 0 4

Обичам

 

Обичам залеза, защото носи мъдрост,

червен до болка, бори се за време...

Очи попила в него, нежността се къса,

молбата ми за милост не приела.

 

Обичам есенните вечери "спокойни",

в които на везните грешки плачат

за опрощението ми, ала не могат

душата неподкупна да спечелят.

 

Обичам Теб, когото не познавам,

за да си цял от моите надежди,

за да не трябва нищо да прощавам,

нито от срам очи в земя да свеждам...

© Марина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??