13 ene 2016, 21:24

Офисна поезия 

  Poesía » De humor
533 0 4

Час минава, втори, трети,

но признавам без борба,

работата не спори ми

и така ми се доспа...

 

Бих подремнала за малко,

бих положила глава

на бюрото или стола,

щом не може у дома.

 

Стана ли да се разхождам

и за миг се освежа,

но компютъра щом зърна

тутакси се унеса!

 

Ни кафето ми помага,

нито свежи плодове,

щом съм в офиса, веднага

тежка дрямка ме зове...

 

Цял ден мисля как ще легна

щом си стигна у дома,

но с края на деня работен

пак ми отлетя съня!

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??