1 nov 2017, 2:23

Патриоти 

  Poesía
879 0 1

От пепелищата, майка България, 
не веднъж и дваж се възцари,
родина свята, дори Византия
пред паметта глава склони.

 

Кръв лъвска, буйна притежават, 
героите на моето Отечество,
в борби за свобода се те сражават,
за пример, пред туй човечество!

 

Със вяра, силен разум се пробужда
и нека зло не ни спохожда.
Врагът ни туй дорде прозре,
победният ни дух не ще умре!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Аз съм българче »

20 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??