19 oct 2010, 22:33

Пентаграм 

  Poesía » Del paisaje
734 0 1

Искри от вода,
между облаци мост,
земя от тъма,
по-корава от кост.

От земя океан,
приютил мекота
и създал живина,
странни риби събрал.

Планина от гори,
оседлала мъгла,
полетяла в зори
и превзела света.

Ураган онемял,
от вулкан светлина
изградил крепостта
на владетел голям.

Полетял прероден
дух със чиста душа,
от живот осветен
бил щастлив във света.

© Людмил Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??