8 abr 2017, 16:38

Посвещение 

  Poesía » Otra
279 4 9

Ще си легна до теб -

в земята,

да останем завинаги влюбени. 

Не ми трябва луната, 

ще целуна устните ледени.

Да си спомня как ме обичаше! 

 

Не ми трябват звездите, 

искам очите ти -

топли, нежни, копнежни

и пак да изпитам ласките нежни. 

 

Часовете отлитат.

Минутите безмилостно шепнат

раздяла. 

Вече ми липсваш, 

моя обич -

единствена, призрачно бяла! 

В съня ми пак ще си цяла. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??