2 oct 2007, 21:34

Предупреждения 

  Poesía
560 0 4
 

Не се увличай. Не докосвай

Оголените ми неврони!

Не се забравяй! Не прахосвай

И чар, и сили милионни.

Недей! Тук не е безопасно!

Тук всеки миг избухва пламък!

Защо рискуваш тъй ужасно?

Недей! Ще те превърна в камък,

В безжизнена студена маса,

Безжалостно и без съмнение!

Предупредих те!

***


И толкова по-страшно падане
грози те. Колкото ти повече
Привличаш ме. Защото дадена

Не ми е сила да обичам,

А само да руша. И чувства

Не мога да изпитвам страстни..

Макар и пламък съм, но пуста,

Сърце от камък, вени празни...

© Антонина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??