23 mar 2007, 11:44

ПРЕЛИВАНЕ 

  Poesía
861 0 23

Думите увиснаха във въздуха,

бавно се прелисти тишината.

Всичко преживяно не е истина,

светлото прелива в тъмнината.

Стъпките потъват в черни пясъци,

сив - дъждът след време ги отмива.

Птиците изплакват се със писъци,

аз съм тук, а ти натам отиваш.

Слънцето прегръща се с Луната,

облаците в плащове са скрити.

Как сега да търся светлината,

болките-игли са в мене впити.

Краят ми е новият любовник.

Този, който тръгна, бе Начало.

Днес го любих, беше за последно.

Черното прелива се във бяло.

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??