15 abr 2010, 22:34

Прозаично 

  Poesía » Filosófica
804 0 20

Прозаично

 

Един ден любовта си тръгна неусетно.

Кафето черно вече не горчи.

Душата обузда видения несретни

и кротко, изведнъж – се усмири.

 

Отдавна не е ведро настроението.

Навеки да бъде зима реши.

Безпаметно застина вдъхновението:

въздушните кули спря да строи...

 

Настана време за нерадостна раздяла.

Спомени и блян в едно се сливат.

Сърцата ни днес прозата е завладяла –

чувствата равнодушно заспиват...

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??