29 oct 2008, 9:24

Разстояния 

  Poesía » Filosófica
856 0 15

 

 

Километри отсъстваща вяра

тихомълком към мене вървят,

с безразличие нощем ме парят,

под очите ми тъмни горчат.

 

 

Нямам пулс - вледенен от очакване

се взриви в есента изведнъж.

Разстояния, пълни с мълчание,

всеки ден ме разпъват на кръст.

 

 

Разсъбличам живота си - тежест.

Предпоследно въздъхва денят.

Днес съм тук. И горя. А от утре

ще съм спомен за вечност в съня.

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??