Мислиш си, че вървиш в правилна посока.
Стигаш до уречена врата,
но тя заключена пред теб стои.
Защо?!
Тръгваш разочарован,
извървяваш същия път в обратна посока.
Виждаш нещата от другата страна.
Как не си ги видял?!
Между високите сгради намираш малка пътека.
Външни сили те приканват,
а ти намеренията си мениш.
Непознатото приемаш и
всичко в миг рискуваш.
Обрат... Случайност... Път.
Откриваш себе си, щом от света си се откажеш.
Съпротивление... алогичност... екстаз.
Кой съм аз?!
Ренесанс.
© София Русева Todos los derechos reservados