С коси,
разпуснати в река,
над мен разстилаш
своето вълнение
и нежна правиш
моята ръка,
и блика в нея
настроение,
а ти,
чрез него пък,
танцуваш
и с милувките си
вкусни
умееш
да лудуваш
чрез действия
все изкусни,
вплитащи ме
в буйна страст
и в нея
тъй се вием,
приели
доброволно тази власт,
че до насита
двама пием
и в тази наша солидарност
блика порив мил
на благодарност.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados
Поздрави!