3 jul 2017, 11:57  

Самотен евъргрийн 

  Poesía
933 5 12

 

 

Kогато ти се случвам, 

ми е тъжно, 

когато ме очакваш, 

ме боли.

Пространството

утихва, 

става тъмно, 

когато

пръстите ти неми 

са сълзи.

Kогато си отивам

наранена

от твърдото в очите ти

небе, 

умира бедна

нашата вселена, 

а после я възраждаш

и расте...

И после ретроградно

все се нямаме

в житейската

недоловима скръб, 

където

безпощадно оцеляваме

из щрихите

на изначалния си

път.

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??