3 abr 2024, 13:31  

Щом имa стих… 

  Poesía » Otra
139 7 14

                                          На Г.

 

Знам, че си повей на вятъра тих,

толкова много неща искам да кажа…

Душата е бедна на думи… Щом има стих -

има надежда, има и пеперудена вяра.

Виж, вече е пролет, топла и мамеща,

есента някъде надалеч си остана…

Ти превърна се в птичка, обич носеща

и пчеличка в простора. Ти си храма

в сърцето. И не спря да ме топлиш,

да събуждаш душата ми примирена.

Ти си вятъра, в косите ми бродещ

Не, не боли,

                    ти си моето свято спасение…

 

03.04.2024

 

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??