16 ene 2010, 16:04

Сънено 

  Poesía » De humor
691 0 12

 

 

 

 

Почти полунощ е. На път за леглото

съм вече, а как ми се иска

да потънем със принца ми бъдещ в лоното

на страстната нощ тъмнолика.

----------------

Да плуваме чак до забрава в омая

из тихия замък прастар.

Да пийнем по глътка... Какво ли? А, зная -

магически звезден нектар.

-------------------

В главата ми щъкат безброй буболечки,

а време за сън е; луната задряма.

И сгушвам се топло във белите мечки

на моята синя пижама.

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??