6 ago 2013, 14:09

Тази вечер 

  Poesía » Otra
378 0 4

 

 

            

                            Тази вечер

 

                Денят отмина  обиден.

                Тъмнина покри навън.

                Изгуби се споменът свиден.

                Истината засънува сън.

               Лъжата пожела да е леко.

               Отнякъде проплака  звън.

                Провикна се птица далеко.

                Надеждата запали огън.

                Краят пълзеше полека.

                Утрото зачака  деня.

                Любовта потърси  пътека.

                Светеше самотна луна.

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??