11 ene 2017, 14:35

Ти си 

  Poesía
327 1 8

Ти си тайнство. 

Ти си вълшебство. 

Първо чувство -

от моето детство. 

 

Понякога затворен в черупка, 

попаднал в най-черната дупка, 

друг път откровен и бъбрив, 

на моменти предишният див. 

 

Болка си, 

солена сълза, 

а и приятна, нужна мъзга -

всекидневната доза. 

 

Инат си, нежност, любов. 

Появил се от нищото зов. 

Грижа, доброта и - сърце, 

отчупено стъкълце

забито в моите ръце. 

Ти си всичко! 

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??