27 ago 2008, 7:22

В тази нощ 

  Poesía » De amor
769 0 16

В тази нощ

се докоснахме...

На клавишите спеше

черен блус.

Твоето дишане

ставаше високосно.

Беше пияна

от дъх на мускус.

Падаха листи

от топлия вятър.

Тишината небрежно

се ронеше.

Дрехи играеха

японски театър.

Нежност със нежност

се гонеше.

Палците галеха

кристалната чаша.

Утрото в свещ

се топеше.

Толкова твое!

Толкова наше

на моето рамо

димеше...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??