25 ene 2016, 8:27

За нищо не е късно 

  Poesía
329 0 8

все същият и някак не съвсем

оформя кръговратът битието

затръшва и отваря се врата

и в нещичко препъва се сърцето

 

а уж подбираме без много шум

(според възможностите на бюджета)

компромиси и смятаме на ум

доколко те се вписват във “сюжета”

 

все същият и някак не съвсем

денят забравя нещо и се връща

набързо грабва го затръшва

и отваря се врата… за нищо

 

не е късно

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??