12 авг. 2014 г., 08:35

Целувка от звезда 

  Поэзия » Другая
382 0 0

Приемам на доверие нещата,

които следват моята особа.

Аз вярвам твърдо горе на звездата,

която бди над мен по късна доба.

 

Че тя и вечер над съня будува

и топли покрива на мойта къща.

А сутрин тя в очите ми лудува

и бодрата усмивка тя ми връща.

 

И пуска ме по пътя си да тичам,

белязан тайно с нейната милувка.

А аз по пътя крачките си сричам

и живея всъщност с нейната целувка!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??