6 июн. 2021 г., 10:03

Циркът свърши 

  Поэзия » Другая
211 0 2

 

На вълшебствата краят се вижда,
циркът свърши, тъй много се смях,
а арената сякаш завижда,
че вълшебник на себе си бях.

 

От цилиндъра бързо, без страх
вадех щастие, радост, любови
и раздавах, дори не пестях
на приятели стари и нови.

 

Но на възраст, на мъдрост растях,
все се спъвах в същия праг.
Малко късно, но вече разбрах,
че ме вземат за клоун не за маг.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??