На Митко
(по случай нашата годишнина)
Очите ми са пълни с твоя образ,
мечтите ми - със твоите мечти.
Дори не помня времето без тебе,
живота си преди да дойдеш ти...
От погледа ти мога да позная
нюансите на всеки минал миг,
от жестовете лесно разгадавам
и чувства,
и тревоги,
и вини...
А ти ме пиеш
като старо вино -
понякога наистина горча!
Но всеки път
в сърцето си откриваш,
че аз съм там,
дълбоко,
в същността!
Това е дар
по-ценен
от живота -
преодолява
даже и смъртта!
Отново те целувам
пред иконите
с изпълнена
открай докрай душа!
© Руми Бакърджиева Все права защищены
Кой не би бил щастлив да живее с теб и да те има като приятел...
Невероятен човек, благодаря ти, че те намерих!
Прегръдка!