May 22, 2008, 5:09 PM

Дар 

  Poetry » Love
616 1 10

 На Митко

(по случай нашата годишнина)

 

Очите ми са пълни с твоя образ,

мечтите ми - със твоите мечти.

Дори не помня времето без тебе,

живота си преди да дойдеш ти...

От погледа ти мога да позная

нюансите на всеки минал миг,

от жестовете лесно разгадавам

и чувства,

и тревоги,

и вини...

А ти ме пиеш

като старо вино -

понякога наистина горча!

Но всеки път

в сърцето си откриваш,

че аз съм там,

дълбоко,

в същността!

 

Това е дар

по-ценен

от живота -

преодолява

даже и смъртта!

 

Отново те целувам

пред иконите

с изпълнена

открай докрай душа!

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??