6 авг. 2008 г., 09:30

Длан 

  Поэзия
1204 0 6
Подритнах без да искам камъче.
И после на сърце ми заприлича.
Прибрах го в джоба си,  на топло.
А нейде може би едно сърце
само се лута, съдба го разпилява,
тежки думи го настъпват.
И търси нежни пръсти,
длан, която да го приюти.

© Дана Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??