19 мая 2013 г., 11:11

Друга 

  Поэзия » Философская
365 0 0

 

 

Всеки ден с маска вървях.

Започнах, щом осъзнах, че светът е неприятен, лош, с дъх силен,

студен, с дъх остър като нож.

 

 

Бях малко дете,

бях безгрижна,

но тъжна,

бях самотна, бях сама.

 

 

Но пораснах сякаш за миг.

Станах твърда и потайна,

скочих направо в ледния ад.

 

Сега се представям за луда, за грешна,

не за добра.

Казвам, че съм злобна, ужасна, опасна,

Стремя се да стана фатална жена.

© Гергана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??