13 янв. 2015 г., 16:08  

Думи 

  Поэзия » Другая
680 0 10

От думите понякога боли.

А колко думи казахме си вече.

Не искам да говорим. Замълчи!

Срещни ме в мислите си някъде далече.

Прегръщай ме без думи, без слова,

със топла длан спокойствие ми давай.

Мълчи, целувай ме сред тишина.

Без думи по не се раняваме...

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??