От думите понякога боли.
А колко думи казахме си вече.
Не искам да говорим. Замълчи!
Срещни ме в мислите си някъде далече.
Прегръщай ме без думи, без слова,
със топла длан спокойствие ми давай.
Мълчи, целувай ме сред тишина.
Без думи по не се раняваме...
© Биляна Битолска All rights reserved.
Благодаря и за съвета, но това е твоето усещане