5 окт. 2012 г., 18:58

Есенна вечер... 

  Поэзия » Пейзажная
457 0 2

Есенна вечер...

 

Есен... Есен... Просто Есен!..

И макар че моят Свят

е все още весел... Весел...

Аз съм тъжен като цвят:

 

недокоснат, непогален,

нецелунат от дъжда...

Тъжен съм като на залез

позлатената ръжда...

 

И не знам: дали предчувствие

гложди моите гърди...

Дали нещо ме напуска,

или двете може би,

 

но в Душата ми залязват

много скъпи Светове...

... А препускат необяздени

Есенните ветрове...

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??