Герой на нашия сайт
Реших с поезия да се захвана:
ще ви разкажа притча за Писана.
Във виртуала е почти герой –
момче от хлъзгав земноводен сой.
Твърди – кръвта била му от Ботуша.
На фронта му любовен – пълна суша.
Все бълва кухи стихове – мюре,
с надежда патка крехка да се спре.
И дами глуповати той капична,
страдаещи от девственост вторична.
Вилнее в откровенските гори –
поет да срещне, ще го умори.
Писана – шугава цветарка, шета
и ръси под тъпни хвалби клишета.
Хем Рицар, хем пък звезден пришълец,
поетът наш стандартен е подлец.
А нявга дисидентски стръвно цоца
от цицката партийна той на соца.
Говорят – без талант един процент
че бил долазил гордо до доцент.
Писана всъщност е страхлива мишка,
дарена с твърде, твърде малка вишка.
Нашир бездарен, както и надлъж.
А трябваше да бъде просто мъж.
Моля читателите да ми простят неумелия стихотворен опит – аз не съм поет, но какво да направя, като първите три куплета ми ги диктуваха от Сириус, а останалите – от Вега? Звездите ми го говореха, а аз добросъвестно записвах. Това е.
© Аноним Все права защищены