3 окт. 2022 г., 00:04

Гордост и самота 

  Поэзия
681 8 13

 

Така и не разбра кога си е отишла,

размил е стъпките дъждът,

а вятърът е заглушил  въздишките.

 

Така и не разбра защо си е отишла,

когато гордостта премина в празнота

и сам остана в свойта самота.

 

Така и не разбра, че на една жена

и стигат само любов и доброта,

а гордостта не чувства, тя е без душа.

 

 

© П Антонова Все права защищены

В стаята свещта догаря.
Още миг, ще се стопи.
Сълзите й следи оставят.
Но няма кой да се смили.
В нея мрак нахлува бавно. ...
  251  11 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??