Две гълъбчета, под крилата скрили
парченцa животворна топлина
и в снежната виелица стопили
леда, обхванал техните сърца.
Очи в очи едно във друго впили –
за тях не съществуваше света…,
защото във парченцaта открили
пленителния чар на любовта.
И птиченцата литнали щастливи,
потънали прегърнати в нощта,
за да събудят утре, нейде живи,
една любов и щедра топлина.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены