1 окт. 2012 г., 11:09

Живот 

  Поэзия » Другая
377 0 2

 

 

         ЖИВОТ

 

 

Годините прелистват календара

непрестанно, безвъзвратно,

животът е безкрайна надпревара

и няма връщане обратно.

 

По пътя младоста остава

неусетно, с мъничко печал,

сняг в косите завалява,

откроява кичур бял.

 

Душата бавно помъдрява,

изпитала и радост, и тъга,

с любов да дава и да получава

обич, дори понякога сълза.

 

Някъде във минало далечно 

спомен къта паметта,

необратим, красив и вечен,

животът всъщност е това.

© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??