Oct 1, 2012, 11:09 AM

Живот 

  Poetry » Other
376 0 2

 

 

         ЖИВОТ

 

 

Годините прелистват календара

непрестанно, безвъзвратно,

животът е безкрайна надпревара

и няма връщане обратно.

 

По пътя младоста остава

неусетно, с мъничко печал,

сняг в косите завалява,

откроява кичур бял.

 

Душата бавно помъдрява,

изпитала и радост, и тъга,

с любов да дава и да получава

обич, дори понякога сълза.

 

Някъде във минало далечно 

спомен къта паметта,

необратим, красив и вечен,

животът всъщност е това.

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??