30 июн. 2024 г., 20:22

Кадифено докосване 

  Поэзия » Любовная
145 2 3

Приближи се до мен.

С кадифено докосване

ме прегърна

душата ти ласкава,

затанцува в нощта

и с очи проговори...

А небето

въздъхна от щастие!

 

Беше стон! Беше зов!

Порив силен и нов!

В мрака светла искра

заблестяла...

Като тих благослов

теб почувствах, любов -

крехка, тръпна,

пленително бяла!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??