Jun 30, 2024, 8:22 PM

Кадифено докосване 

  Poetry » Love
144 2 3

Приближи се до мен.

С кадифено докосване

ме прегърна

душата ти ласкава,

затанцува в нощта

и с очи проговори...

А небето

въздъхна от щастие!

 

Беше стон! Беше зов!

Порив силен и нов!

В мрака светла искра

заблестяла...

Като тих благослов

теб почувствах, любов -

крехка, тръпна,

пленително бяла!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??