12 мар. 2009 г., 12:38

Колко прости са мечтите понякога 

  Поэзия » Любовная
432 0 1

 

Колко прости са

мечтите понякога:

цвете свежо,

усмивка,

сълза неочаквана,

подтичване

след тролея,

подаръчно

дъгата слънчеви

снопи люлее,

злачен дъжд,

свърнал тихо

над тополите

още снежни,

клаксон

ударно

спира пред

девойките нежни,

не, не е

смръщен шофьорът,

в този женски месец

ти се струват

прелестни всичките хора…

 

 10.03.2009г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Най-очарователно е да откриеш красотата на обикновенните неща и да се радваш на тази красота....Поздравления за стиха,толкова свежо звучи
Предложения
: ??:??