25 мар. 2010 г., 14:21

Кошмар 

  Поэзия » Любовная
868 0 1

В спокойната, студена тъмнина

самотата пее нежно - тишина.

Две очи заспиват уморени,

две ръце - отпуснати и отегчени.

Душата търси своята почивка,

но възпира я една усмивка.

В ума извива се изящен силует,

вдахновявайки един поет.

Ти си сянката красива,

която сънищата ми убива.

 

Но макар засенчваш отдиха бленуван,

ти за мен кошмар си най-жадуван.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • С отворени очи кошмари се сънуват...
    От онези адреналиновите, които подгонват сърцето!!!
    Красиво! Поздрав!
Предложения
: ??:??