23 апр. 2022 г., 08:41

Лъвът и Агнето 

  Поэзия
500 2 5

Тъй яростен бе този силен сблъсък,

конфликт между живота и смъртта,

разнесъл болката от кървав трясък,

заклаха Агнето дошло от вечността.

 

Исус е жертвата за нашето спасение,

на кръст остави се да бъде прикован.

Грехът понесе, подари ни опрощение,

видяхме в Него изхода, така желан.

 

Лъвът спечели съдбоносната победа,

плати за мен и теб най-скъпата цена.

Камъкът е отвален, от там днес гледа

спасително-променящата жива новина.

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??