Apr 23, 2022, 8:41 AM

Лъвът и Агнето 

  Poetry
502 2 5

Тъй яростен бе този силен сблъсък,

конфликт между живота и смъртта,

разнесъл болката от кървав трясък,

заклаха Агнето дошло от вечността.

 

Исус е жертвата за нашето спасение,

на кръст остави се да бъде прикован.

Грехът понесе, подари ни опрощение,

видяхме в Него изхода, така желан.

 

Лъвът спечели съдбоносната победа,

плати за мен и теб най-скъпата цена.

Камъкът е отвален, от там днес гледа

спасително-променящата жива новина.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??