5 сент. 2020 г., 15:03

Магии 

  Поэзия » Другая
523 4 5

Не ти ли е вече омръзнало
от срещи
с големи Магии? 
Нали не нападат по съмнало,
а в тъмното
себе си криеш?
Навярно познаваш в очите им,
че могат да бъдат
ужасни.
Обичат покоите мнителни
старателно,
дълго
и ясно.
Говорят на ти с обгореното,
когато го криеш в кафето
и знаят,
/макар забранено/
че с него си топлиш ръцете.
Прошепват, че идват
от нищото
и всичките фокуси знаят,
с които се свиква излишно:
Обичаш - изчезваш.
Това е.
И точно когато прокълнати
разделят вълна от морето,
за капчица разум
/безумно/
вземи споделения трепет.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??