14 мар. 2009 г., 09:20

Малкият свирач 

  Поэзия » Для детей
797 0 9

Из клонака Косе пее
          долу край брега.
          Ей я – вече зеленее
          старата върба!


          Нека да си чурулика
          днеска-утре сам,
          ала щом мъзга заблика –
          няма да се дам!


          Свирка като си направя -
          върбова завчас,
          Косе-босе, теб тогава
          ще надсвиря аз!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??