21 мар. 2018 г., 13:09

Миниатюра 

  Поэзия » Свободный стих
1443 20 23

Дресирах болката

и птиците накацаха по остриетата 

на думите.

Моят сън потече в океана 

на нечии въздишки.

А твоят го стискам още във очите си.

© Силвия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??