21.03.2018 г., 13:09 ч.

Миниатюра 

  Поезия » Свободен стих
1414 20 23

Дресирах болката

и птиците накацаха по остриетата 

на думите.

Моят сън потече в океана 

на нечии въздишки.

А твоят го стискам още във очите си.

© Силвия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??