19 июл. 2009 г., 19:51

Морето в мен 

  Поэзия » Другая
640 0 2

Вълните усещат човешко присъствие,

солени и чисти връхлитат във мен,

изпълват ме с любов и съчувствие,

гасят горещата кожа с длан.


Танцува морето и пясъкът

забива кристалчета в пепеляви коси,

складирах ги в сърцето си, а блясъкът

от залеза ги съживи.


Така душата ми разцъфваше,

превръщах се в океан,

синьото в душата ми напираше,

пясъкът в сърцето затуптя.


Блестя с милион отблясъци,

разливам се по дивни брегове,

а чувствата ми - непокорни плясъци,

топят безмилостно сърдечни ледове.

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Блестя с милион отблясъци, разливам се по дивни брегове..." - наистина блестиш!!!
  • Чудесно е,направо ме пренася в морския свят!!!
Предложения
: ??:??