2 апр. 2017 г., 19:59

На "народните"водачи 

  Поэзия » Гражданская
299 0 0

                       Измих си ръцете,

                       без вина – виновен,

                       а златото, натрупано

                       с мълчание, тежи.

 

                       Спасих си съня,

                       думите ви – черни врани,

                       безспир кълваха

                       светлите ми мисли.

 

                       Изтрих ви лицата,

                       клоуни-артисти,

                       със маски ангелски

                       на тъмните души.

 

                       Родих си мечта,

                       наранима, нежна,

                       да се обичат хората

                       и в мир да е Света.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??