30 авг. 2011 г., 21:07

Нали въобще те няма 

  Поэзия
664 0 2

 

Не ще дойдеш и в съня ми непоискан.

За да изровиш самота от тавана.

(Крия стълба под убийствения писък,

който пазеше сърцето на вулкана -

онзи, който зората на душата ми

предрече, че ще пламне като слънцето.

И избълва откраднати припадъци,

кърващи от надеждите за утрото...)

Ти ще дойдеш във съня ми непоискан.

Ще изровиш тъжен спомен от стената,

ще се изкачиш по него, ще увиснеш -

пак невидим, нали въобще те няма...

 

 

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??