1 мая 2010 г., 20:52

Наоколо - Любов 

  Поэзия » Другая
808 0 7

Понякога във думите си те намирам

и търся в нещо да ти дам живот,

дори когато кротко коленича

пред образа на своя бог.

Сега се чувствам позитивна,

когато мисля за живота и смъртта.

Навсякъде и в себе си те виждам,

и в погледа на толкова лица..

Различна си и нямаш тяло,

небесна си, но също си и земна.

Сама съм, но сега те има

и ме правиш цяла и потребна..... 

© Венета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??