пленници
всеки на своето Его
все воюваме
на Живота в общия кръг
за мира отвъд него...
а Мирът ми те пита сега
ще се срещнем ли
в онова
от което няма къде да се скрият
придобитите притежания
на делата трябва им плът
а на думите състрадание
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены